audit intern
Ce este auditul intern si de ce am nevoie de acest serviciu?

În cadrul activității unei firme, există diverse riscuri la care aceasta este expusă, iar responsabilitatea managementului este de a identifica riscurile majore și de a implementa un sistem de controale interne pentru a le contracara. Auditorii noștri interni evaluează dacă riscurile sunt gestionate corespunzător de către management.

JPAA este o firmă specializată în audit intern, cu scopul de a adăuga valoare și a îmbunătăți activitățile unei companii. Echipa noastră de auditori interni poate acoperi o gamă largă de evaluări și revizuiri, în funcție de cerințele managementului.

STRATEGIA NOASTRA
Servicii audit intern de top

Auditul intern se completează cu auditul statutar, care pune accent în principal pe revizuirea înregistrărilor contabile și revizuirea sistemului de controale interne, având drept obiectiv prezentarea unor situații financiare în conformitate cu realitatea. Auditul intern presupune, în plus, și auditarea proceselor, precum vânzări, achiziții, producție, resurse umane, investigații pentru suspiciuni de fraude, audituri IT etc.

Atunci când identifică probleme, auditorii interni propun recomandări și acțiuni de remediere, astfel încât entitatea să își desfășoare activitatea în acord cu normele interne de organizare și în conformitate cu legislația în vigoare.

Atât auditul intern, cât și auditul statutar pot fi considerate misiuni de asigurare, care implică o evaluare independentă a unei arii de expertiză și emiterea unei opinii sub formă de raport. Auditul intern poate fi un departament în cadrul firmei, dacă aceasta deține personal autorizat în acest sens, sau funcția poate fi externalizată. Suntem dedicați să oferim servicii de audit intern de calitate, adaptate la nevoile și cerințele fiecărui client în parte.

Testimoniale
Ce spun clientii despre noi