Ne marim echipa!

Cautam permanent oameni cu care sa ne marim si imbunatatim echipa. Vrei sa te alaturi LionLink Advisors? Trimite-ne acum un CV!

Suntem mereu în căutarea celor mai talentați și pasionați oameni pentru a se alătura echipei noastre dinamică și inovatoare. Căutăm persoane care sunt dornice să învețe și să se dezvolte într-un mediu de lucru plin de provocări și oportunități.

Suntem o companie de consultanță financiară și achiziții specializată în a ajuta companiile să se dezvolte și să-și îndeplinească obiectivele financiare. În echipa noastră, avem oameni cu experiență diversă, care aduc valoare adăugată prin expertiza lor și prin soluțiile inovatoare pe care le oferă clienților noștri.

Căutăm oameni care să împărtășească valorile noastre de integritate, profesionalism și dedicare față de succesul clienților noștri. Dacă esti o persoană energică, cu o atitudine pozitivă și pasionată de succes, suntem interesați să te cunoaștem.

În calitate de angajat al firmei noastre, vei beneficia de o gamă largă de avantaje, de la programe de formare și dezvoltare profesională la beneficii competitive și un mediu de lucru stimulant și plăcut.

Dacă esti interesat să faci parte din echipa noastră, te rugăm să ne trimiti CV-ul și o scrisoare de intenție prin intermediul formularului de contact de mai jos. Iti mulțumim pentru interes și așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem!