Industrii in cadrul carora oferim consultanta avizata M&A

 Experienta de peste 14 ani

  1. Tehnologie & IT
  2. Healthcare
  3. Farma
  4. Retail & consumatori
  5. Reciclare

 

LionLink Advisors este o firmă de consultanță M&A specializată în tranzacții și fuziuni de companii din diverse industrii, printre care se numără: retail și consumatori, farmaceutice și healthcare, tehnologie și IT, precum și reciclare. Avem o echipă de experți în domeniul fuziunilor și achizițiilor, cu o vastă experiență în aceste industrii și cu abilități analitice puternice.

Suntem dedicați să ajutăm clienții noștri să obțină cele mai bune rezultate posibile în ceea ce privește tranzacțiile și fuziunile lor, prin oferirea de soluții personalizate și adaptate la nevoile lor specifice. Colaborăm strâns cu clienții noștri pe toată durata procesului, de la evaluarea inițială a oportunităților și până la finalizarea tranzacției.

Cu o abordare orientată spre rezultate și o cunoaștere detaliată a industriei, suntem capabili să oferim o gamă largă de servicii de consultanță, inclusiv evaluarea companiilor țintă, pregătirea și executarea tranzacțiilor, precum și integrarea post-fuziune. Prin intermediul analizei noastre riguroase, a strategiei bine gândite și a rețelei noastre extinse de contacte și parteneri, suntem dedicați să oferim valoare adăugată clienților noștri și să îi ajutăm să își îndeplinească obiectivele de afaceri.

Ultimele articole si stiri de pe blog

Cele mai recente articole din blogul nostru specializat. Impartasim cu voi idei, strategii, solutii pentru tranzactii si fuziuni companii! Ai nevoie de o discutie cu noi? Nu stii de unde sa incepi? Suna-ne la 0374.032.033.

Tranzactii reusite in industria FMCG: Prefera Foods

Tranzactii de succes asistate de LionLink Advisors. Industria FMCG – Prefera Foods

Rolul unui consultant de M&A

Rolul unui consultant Mergers and Acquisitions (M&A) este de a asista o companie în achiziționarea sau fuzionarea cu alte companii. Consultantul M&A poate oferi expertiză în domeniul finanțelor, al afacerilor și al strategiei, ajutând astfel compania să ia decizii informate și să obțină cele mai bune rezultate în procesul de achiziționare sau fuzionare.

Structura unei oferte indicative si importanta ei

Oferta indicativă este un instrument important într-un proces de vânzare sau achiziție, deoarece poate ajuta la identificarea potențialilor cumpărători sau vânzători, la obținerea informațiilor valoroase și la minimizarea riscurilor implicate.